Magento webshop laten maken

Magento webshop laten maken: uitleg, kosten, voorbeelden en meer!

Een Magento webshop laten maken? In dit artikel vertellen we je alles wat jij moet weten over dit systeem. 

We leggen uit wat Magento nu precies is, zoomen in op koppelingen met onder andere betalingsproviders, review systemen, voorraadbeheer en verzendservices èn laten voorbeelden zien.

Ontdek of Magento de basis moet vormen voor jouw webshop.

 • Wat is een Magento webshop?
 • Is een Magento 2 webshop anders dan een normale webshop?
 • Waarom een Magento webshop laten maken?
 • Een magento webshop bouwer is een expert op het gebied van webshops
 • Magento webshop bouwen is een behoorlijke klus
 • Magento webshop laten bouwen is veel voordeliger
 • Wat zijn de kosten van een Magento webshop?
 • Voorbeeld van een Magento Webshop
 • Webshop magento vs wordpress
 • 3 Magento webshop templates die veel gekozen worden
 • Bestaande Magento templates
 • Custom Magento template
 • Magento webshop laten maken door Fly Webservices
 • Magento webshop demo door Fly Webservices

 • Wat is een Magento webshop?

  Om de vraag ‘Wat is een Magento webshop’ te kunnen beantwoorden beginnen we met uitleggen wat Magento is. 

  Net als WordPress is ook Magento een CMS (Content Management Systeem). Dit is een online platform wat de basis vormt voor jouw (in dit geval) webshop. Vanaf dit platform bouw je aan een maatwerk webshop en beheer je deze online shop. 

  Wat is een Magento webshop

  Is een Magento 2 webshop anders dan een normale webshop?

  Wat Magento 2 anders maakt dan een normale webshop is de manier waarmee het gebouwd wordt. Zo heb je ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld te kiezen voor WooCommerce. 

  Of Magento 2 de beste keuze is voor jou lees je hieronder.


  Waarom een Magento webshop laten maken?

  Er zijn verschillende redenen waarom je een Magento webshop zou moeten laten maken. Hieronder lichten we de voordelen voor je uit.

  Grote speler

  Magento is één van de bekendste e-commerce platformen van dit moment. Gelanceerd in 2008 en momenteel heeft het systeem een marktaandeel van meer dan 20%.

  Veel capaciteit

  Magento is zowel geschikt voor kleine als voor grote webshops. Het CMS is zo ontwikkeld dat het beschikt over veel capaciteit. Hierdoor loopt je webshop niet zomaar vast en gaat hij niet snel offline.

  Eindeloze functies

  Als een bepaalde software of CMS geliefd en veel in gebruik wordt genomen dan zien we vaak dat er ook veel plug-ins zijn. Plug-ins kun je zien als een soort apps / koppelingen waardoor je meer functionaliteiten aan kunt brengen op je webshop. Bijkomend voordeel is dat deze lang niet allemaal betaald zijn. 

  Meertalig

  Tot slot is een Magento webshop eenvoudig om te zetten naar een andere taal. Gebruikers kunnen switchen naar hun gewenste taal. Hierdoor kun je je marktaandeel vergroten, zonder dat je je teksten moet laten vertalen.

  Een magento webshop bouwer is een expert op het gebied van webshops

  Als je niet beschikt over de juiste technische kennis raden we het zeker aan om jouw Magento webshop te laten bouwen door een expert op het gebied van webshops.

  De expert zet alles klaar waarna jij de online webshop slechts hoeft te vullen met jouw producten en/of diensten.

  Magento webshop bouwer
  Magento webshop bouwer

  Magento webshop bouwen is een behoorlijke klus

  Het is een behoorlijke klus om zelf een Magento webshop te bouwen. Het kost veel tijd en het vraagt ook om veel verdieping in het CMS. Ook is het een vrij zwaar en daardoor gevoelig platform. Één kleine fout kan hierdoor leiden tot grote gevolgen.

  Ons advies is dan ook om jouw Magento webshop te laten bouwen door een expert. Mocht je je er toch zelf aan willen wagen dan kunnen we je helpen bij het doorlopen van de stappen.


  Magento webshop laten bouwen is veel voordeliger

  Doordat het bouwen van een Magento webshop best wel wat tijd en moeite kost voor iemand met weinig ervaring kan het slimmer zijn om dit project toch uit te besteden. 

  Zo kun jij je de focus op je bedrijf blijven houden.

  Wat zijn de kosten van een Magento webshop?

  Als je dan toch kiest voor uitbesteden wat gaat een Magento webshop dan kosten? 

  De kosten zijn onder andere afhankelijk van hoe groot de webshop moet worden, het aantal functionaliteiten en of je onderhoud opneemt in je pakket.

  De kosten van een Magento webshop kunnen hierdoor uiteenlopen. Het starttarief ligt meestal zo rond de €5.000,-. 

  Benieuwd waar jouw webshop op uitkomt? Vraag een gratis offerte aan!
  Voorbeeld van een Magento Webshop

  Bij Fly Webservices hebben we veel ervaring met het maken van online shops met Magento. Hieronder vind je 3 van onze cases. 


  Webshop magento vs wordpress

  Of Magento of een webshop met WordPress de beste oplossing biedt voor jouw online shop is afhankelijk van een aantal factoren. Denk bijvoorbeeld aan de grote van het aanbod aan producten en/of diensten, bijbehorende eigenschappen, nationaal of internationaal.

  webshop magento vs wordpress
  webshop magento vs wordpress

  3 Magento webshop templates die veel gekozen worden

  3 Magento webshop templates die veel gekozen worden zijn er eigenlijk niet. Iedereen heeft zijn eigen wensen waar het template aan moet voldoen. Features zoals, snelle laadtijd, zoekmachine vriendelijk, responsive en user friendly zijn het belangrijkste waar je op moet letten bij het uitkiezen van een thema.

  Bestaande Magento templates

  Als je een Magento webshop wilt bouwen dan heb je de keuze uit verschillende templates. Deze templates zijn al gebouwd. Deze hoeft alleen nog maar in je eigen huisstijl omgezet te worden. 

  Custom Magento template

  Optie 2 waar je voor kunt kiezen is om dit template door een internetbureau/webdeveloper te laten ontwikkelen. Het voordeel hiervan is dat je hem helemaal naar eigen wensen en smaak kunt bouwen. Maar er is nog een voordeel. Een gepersonaliseerd Magento thema maakt je webshop ook veel sneller. En die laadsnelheid kan cruciaal zijn in het aankoopproces van bezoekers.

  Lees ook eens: Google Optimize: Websites optimaliseren op detailniveau

  Magento webshop laten maken door Fly Webservices

  De keuze is aan jou of je voor een bestaande template kiest of voor een custom template. Als je jouw Magento webshop door Fly Webservices laat maken heb je de keuze uit allebei deze opties.

  *button:vraag offerte aan 

  Magento webshop laten maken

  Magento webshop demo door Fly Webservices

  Wil je eerst advies? Dat kan! Samen kijken we welke demo Magento webshop aansluit bij wat je zoekt. Zo hebben we snel een concreet voorbeeld waar we vervolgens op verder kunnen. Ook voor een website laten maken, een LMS of webapplicatie laten maken en de hosting en registratie van een website kun je bij ons terecht.


  Gratis strategiesessie inplannen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Ander leesvoer: