LMS: Maak zelf overzichtelijke en waardevolle
e-learnings.

Via een LMS kun je zonder technische kennis aan de slag. Een eigen e-learning cursus maken was nog nooit zo makkelijk. 

Met één klik vraag je eenvoudig jouw eigen e-learning platform aan. 

LMS betekenis

Ben je op zoek naar een plek waar jij al jouw trainingen en cursussen op aan kan bieden? Een LMS (Learning Management System of leermanagementsysteem) maakt het mogelijk.

Een LMS is een overkoepelende omgeving waar je je trainingsmateriaal kunt beheren. Met de software kun je zowel beheren als creëren en organiseren.

Een LMS kun je helemaal op maat laten maken. Je kunt de LMS omgeving vullen met jouw eigen materiaal. Maar ook het design kun je aanpassen naar jouw huisstijl.

Waarom LMS?

Anderen trainen

Bepaal zelf aan wie je je trainingen aanbiedt. Of dit nu aan een groep medewerkers is of aan kinderen van groep 8a. Een LMS kun je helemaal vullen met je eigen materiaal. Maak verschillende modules die je overzichtelijk op één plek managed. Bekijk de voortgang van gebruikers en beloon ze met certificaten wanneer ze de cursus succesvol hebben afgerond.

Trainingen verkopen

Ben je een ondernemer die zijn kennis wil delen met z’n doelgroep? Met een LMS kun je je eigen trainingen aanbieden. Verkoop cursuspakketten of losse modules. Het aanschafproces verloopt soepel dankzij de keuze uit verschillende integraties met betalingssystemen.

LMS successfactors

Wat kan een LMS?

Catalogus: een overzichtelijk cursusoverzicht

In één oogopslag alle beschikbare cursussen in beeld.

Geautomatiseerde mailing: verstuur uitnodigingen en herinneringen

Maak het jezelf makkelijk en stel automatisch mails in. Dit hoef je eenmalig te doen. Eigenlijk maak je een soort treintjes. Achter elke actie hang je een mail. Stuur een herinnering als gebruikers een training nog niet hebben afgerond of lang niet meer zijn ingelogd. Of stuur nieuwe gebruikers automatisch een uitnodiging voor een cursus.

Leerpaden: stippel het leerpad uit van de cursist

Stel modules samen die de cursist chronologisch kan doorlopen. Zo bepaal je het leerpad van de gebruiker wat de gebruikerservaring verbeterd en kans op slagen vergroot. Begin bijvoorbeeld met een webinar waar de basisprincipes aan bod komen, gevolgd door verdiepende stof met opdrachten en tot slot een examen.

Toetsen: test de kennis van je cursist

Onderwerp je cursisten aan een test of voeg tussentijdse opdrachten toe om de kennis van je gebruikers te toetsen. Bepaal zelf hoe je het inricht. Zo kun je een eindtoets maken waarin  de cursist kan bewijzen dat zijn of haar kennis voldoende is om de cursus te behalen. Of creëer een nulmeting waarmee je het instapniveau van de gebruiker bepaalt.

Rapporten: houd gegevens inzichtelijk en overzichtelijk

Met de rapportage mogelijkheid heb je inzicht in de voortgang van deelnemers. Ook zie je hoe een cursus wordt gemaakt. Hierdoor weet je in hoeverre de stof te moeilijk of te makkelijk is en hoe je hem moet bijschaven.

Oorkondes en certificaten: beloon je cursist

Laat je cursisten weten dat ze goed bezig zijn en beloon ze. Bijvoorbeeld bij het afronden van een training. Als zij deze hebben voltooid ontvangt de deelnemer een certificaat. Met dit certificaat kan de cursist aantonen dat hij over de benodigde kennis beschikt.  

Kalender: makkelijk plannen

Via de kalender communiceer je aan je LMS gebruiker wanneer jouw trainingsmateriaal start en wanneer er webinars plaatsvinden. Ook kunnen ze de beschikbaarheid checken voor een training en zichzelf inschrijven.

Groepen: deelnemers indelen

Houd het overzicht en werk efficiënt. Deel je cursisten in groepen in. Of je nu een groep aanmaakt voor werknemers van een bepaalde afdeling, of van mensen met hetzelfde instapniveau. Door te werken met groepen verlaag je het aantal handelingen. Stuur bijvoorbeeld alle deelnemers van een groep een bericht of wijs ze een leerpad toe. Weten hoe een groep presteert? Dit check je eenvoudig in het rapportage overzicht.

Community: een plek waar deelnemers onderling kunnen communiceren

Laat deelnemers discussies starten met hun medecursisten. Ook is er een mogelijkheid tot het stellen van vragen, aan elkaar en aan de docent. 

Gamification: leuk leren

Voeg game-elementen toe aan je lesmateriaal. Werk met een puntensysteem en badges. Hiermee motiveer en stimuleer je het leerproces. 

LearnPress

LMS voor wordpress

Wij werken met LearnPress. Een LMS voor WordPress. Dit is een dienst gemaakt voor WordPress websites. Deze tool is makkelijk in gebruik. Technische kennis is zeker geen must om ermee te leren werken. Er zijn diverse mogelijkheden om jouw LMS te customizen, ofwel naar jouw wensen te creëren. 

LearnPress biedt meer voordelen. Zo zijn er verschillende add-ons beschikbaar. Dit zijn een soort apps die het mogelijk maken om extra functies toe te voegen aan je leermanagementsysteem. 

Voorbeelden van gratis add-ons voor Learnpress:

Wat kost een lms?

De LMS kosten zijn afhankelijk van jouw wensen. Oftewel, je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Voor een standaard e-learning website op basis van een template hanteren wij een vast tarief van . Dit tarief is inclusief bouwen, training en advies. 

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Behoefte aan meer informatie? Plan een sparsessie in met een Fly of bekijk onze LMS FAQ.

Zelf een e-learning cursus maken?

Zelf een e-learning cursus maken?

E-learning cursus maken
1

Kennismaking

We beginnen door samen te kijken naar jouw wensen. Op basis daarvan geven we je advies over de mogelijkheden. 

2

Vullen lms

De LearnPress omgeving zetten we voor je op. We geven je een training, zodat je wegwijs wordt in het LMS en hem zelf kunt vullen. 

3

Implementatie lms

Vervolgens helpen we je met het live zetten van jouw e-learning website. Aansluitend geven we je advies over hoe je jouw leerplatform zo efficiënt mogelijk inzet. 

LearnPress demo site aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.