Diensten

Ooit begonnen als een bedrijf met slechts websites als dienst, inmiddels is ons dienstenpakket flink uitgebreid en kan Fly Webservices een full-service internetbureau genoemd worden. Of u nu een starter bent of onderdeel van een groot bedrijf, we nemen graag de zorgen van online zichtbaar zijn van u over.

Websites

Webdesign, het ontwerpen van websites, is iets waar we al jaren ervaring mee hebben. We houden met het ontwerp rekening met alle actuele standaarden en mogelijkheden die er voor websites gelden.

Webapplicaties

Webapplicaties zijn maatwerk waar zorgvuldigheid en expertise van belang zijn. Fly Webservices heeft deze expertise in huis en ontwikkelt webapplicaties met zorg en in overleg met de klant.

Webwinkels

Webwinkels zijn erg populair, en niet voor niets. Het is goedkoper en eenvoudiger op te zetten dan een echtewinkel. Toch zijn er een paar zaken om over na te denken voordat u begint met een webwinkel.

Drukwerk

Ondanks onze tegenwoordige digitale wereld is iets tastbaars nog steeds onmisbaar. Of het nu visitekaartjes zijn met digitale mogelijkheden (Layar) of flyers om bij bestellingen te voegen, wij kunnen professioneel drukwerk leveren.

Hosting

We hosten op onze eigen supersnelle VPS-en. Deze zijn goed beveiligd en alle gegevens worden dagelijks geback-upt.
Probeer het gerust even uit, u kunt namelijk opzeggen wanneer u wilt!

Online adverteren

Een nieuwe website of webwinkel en direct vindbaar? Dat kan met online adverteren. Adverteren via Google of Facebook, wij helpen u met die keuze. Daarna richten we het voor u in en rapporteren elke maand.

 

ICTWaarborg

Fly Webservices ★★★★ (2 months ago)
We zijn er #SIDNconnect https://t.co/TuWhrNINxy
Fly Webservices ★★★★ (3 months ago)
We zijn er klaar voor! #cassoftware #utrechtseondernemersdag @BarbetonUtrecht https://t.co/Q9sgeIPFrk
Fly Webservices ★★★★ (3 months ago)
RT @twovisions: Trots zijn wij op de nominatie voor #DutchITchannel award. In de categorie MKB Reseller of the year '17. Stem op ons https:…
Fly Webservices ★★★★ (3 months ago)
Let op: vanaf nu is ons bezoekadres Proostwetering 18a te Utrecht. #verhuisd
Fly Webservices ★★★★ (4 months ago)
Voldoet uw website/webwinkel aan de moderne Internetstandaarden? Wij wel: https://t.co/zS4TTrJPY2 Voor meer info, neem contact op! #DNSSEC