Diensten

Ooit begonnen als een bedrijf met slechts websites als dienst, inmiddels is ons dienstenpakket flink uitgebreid en kan Fly Webservices een full-service internetbureau genoemd worden. Of u nu een starter bent of onderdeel van een groot bedrijf, we nemen graag de zorgen van online zichtbaar zijn van u over.

Websites

Webdesign, het ontwerpen van websites, is iets waar we al jaren ervaring mee hebben. We houden met het ontwerp rekening met alle actuele standaarden en mogelijkheden die er voor websites gelden.

Webapplicaties

Webapplicaties zijn maatwerk waar zorgvuldigheid en expertise van belang zijn. Fly Webservices heeft deze expertise in huis en ontwikkelt webapplicaties met zorg en in overleg met de klant.

Webwinkels

Webwinkels zijn erg populair, en niet voor niets. Het is goedkoper en eenvoudiger op te zetten dan een echtewinkel. Toch zijn er een paar zaken om over na te denken voordat u begint met een webwinkel.

Drukwerk

Ondanks onze tegenwoordige digitale wereld is iets tastbaars nog steeds onmisbaar. Of het nu visitekaartjes zijn met digitale mogelijkheden (Layar) of flyers om bij bestellingen te voegen, wij kunnen professioneel drukwerk leveren.

Hosting

We hosten op onze eigen supersnelle VPS-en. Deze zijn goed beveiligd en alle gegevens worden dagelijks geback-upt.
Probeer het gerust even uit, u kunt namelijk opzeggen wanneer u wilt!

Online adverteren

Een nieuwe website of webwinkel en direct vindbaar? Dat kan met online adverteren. Adverteren via Google of Facebook, wij helpen u met die keuze. Daarna richten we het voor u in en rapporteren elke maand.

 

ICTWaarborg

Two Visions ★★★★ (11 months ago)
Nieuwe inspiratie opgedaan bij het ondernemerscongres. #MKBOC https://t.co/eFUfi4eQiA
Two Visions ★★★★ (12 months ago)
@zondagmetlubach Wilhelmina was geen koningin meer in 1959... #antecedentenonderzoek
Two Visions ★★★★ (1 year ago)
‘Fly me to the moon’. #Sinatra @KLM https://t.co/AmiSuTF18w
Two Visions ★★★★ (1 year ago)
RT @twovisions: Sponsors nemen het op tegen #CAS CRM /ZVH Heren 1 in #Zevenhuizen. #CASsoftware https://t.co/bFKBtoDzWs
Two Visions ★★★★ (2 years ago)
We zijn er #SIDNconnect https://t.co/TuWhrNINxy