Bekijk hier alle diensten van Fly Webservices

Websites & meer

Omdat we al in 1996 zijn begonnen met het bouwen van websites, zijn we goed meegegroeid in de technologie achter de website. Destijds kon je met een simpele website moeiteloos al duizenden bezoekers per dag verwachten. Tegenwoordig is een website slechts één van de vele honderden miljoenen. Daarom moet jouw website staan als een huis, zich onderscheiden van de rest en bovendien perfect aansluiten op de online reis van jouw klant.

Website

Een professionele website op maat laten maken? Of is jouw bestaande website toe aan een opknapbeurt? Fly Webservices gaat ermee aan de slag!

Het bouwen van websites doen we veelal met WordPress. Dit CMS (Content Management System) maakt het mogelijk om eenvoudig zelf wijzigingen aan te brengen. Wij bouwen websites voor elk apparaat die snel, veilig en zoekmachinevriendelijk zijn mèt een duidelijke structuur. Dit alles gieten we in een professioneel design. Luisteren naar jouw wensen vinden we erg belangrijk. Toegegeven dat we wel met aanvullende en passende suggesties zullen komen.

Bekijk ons werk of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. 

Webshop

Jouw producten of diensten online verkopen? Het begint bij een goede webwinkel. Vertel ons jouw wensen en wij doen de rest.

Door onze jarenlange ervaring in succesvolle webwinkels kunnen we je hiermee technisch ondersteunen. Voor kleine webwinkels kun je denken aan WordPress met Woocommerce. Bij de grotere webwinkels maken we gebruik van het Magento platform. Koppelingen met betalingsproviders, review systemen, boekhoudsoftware, voorraadbeheer of verzendservices? Geen probleem. 

Bekijk ons werk of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. 

Webapplicatie

De workflow verbeteren en ook nog eens tijd en geld besparen? Ga dan voor een webapplicatie.

Een webapplicatie is eigenlijk een online app. Denk bijvoorbeeld aan een online boekhoudprogramma of een datingsite. Maar ook e-card websites waarmee je eenvoudig zelf kaarten ontwerpt en verstuurd. Technisch is voor ons niets onmogelijk. Je hoeft zelf geen verstand te hebben van de techniek. Wij vertalen je wensen naar het technische abacadabra.

Bekijk ons werk of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. 

Learning Platform

Trainingsmateriaal maken, beheren en delen? Het kan met LMS.

LMS staat voor Learning Management System, een systeem om trainingen, cursussen en lesgeven te beheren. Deze transformeert jouw website middels een breed scala aan tools in een klaslokaal, zonder dat jouw studenten naar een fysiek klaslokaal hoeven te komen. Deze tools maken het mogelijk om lessen te creëren, cursussen te delen, studenten in te schrijven en de voortgang van studenten te evalueren met tests en opdrachten.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom in contact en vertel ons jouw wensen. Of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Intranet & Portal

Ben je op zoek naar een communicatiesysteem voor intern gebruik waarin je kunt creëren, communiceren, samenwerken, taken beheren èn kennis kunt delen? Laat dan jouw intranet/portal realiseren door Fly Webservices. 

Wij gaan voor een overzichtelijk en goed functionerend intranet en portal, waardoor efficiënt werken de standaard wordt. We luisteren naar jouw wensen en vertalen ze door in een systeem dat hierop aansluit. 

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom in contact.

FAQ

Is mijn website uit de lucht?

Laadt jouw website niet? Schiet dan niet gelijk in paniek. Het hoeft namelijk niet zo te zijn dat jouw website offline is. Hoe je dit checkt? Open de site altijd eerst op een ander apparaat of netwerk. Het netwerk van je telefoon kun je ook altijd proberen. Opent de website wel op je mobiel maar niet op je computer? Dan ligt het probleem bij je computer. Lukt het niet om de website met een ander apparaat te openen? Het probleem ligt dan bij het netwerk of de website zelf. Je kunt nu 2 dingen doen:

  1. Het netwerk controleer je door de website op een ander apparaat te laden dat is aangesloten op je netwerk, en een apparaat dat niet is aangesloten op je netwerk. Open de website op je mobiel. Zorg ervoor dat je mobiel is aangesloten op hetzelfde netwerk als je computer. Verbreek met je mobiel het contact met het draadloze netwerk. Open vervolgens de pagina met mobiel internet.
  2. Bovenstaand geprobeerd, maar laadt jouw website nog steeds niet? Dan is jouw website mogelijk niet actief. Controleer dit via Is It Down Right Now.

Wat zijn de voordelen van WordPress?

  1. Het CMS is zowel gebruiksvriendelijk als zoekmachinevriendelijk.
  2. WordPress levert een breed scala aan goed werkende plugins. Deze plugins zorgen voor meer functionaliteiten. Het installeren, activeren en deactiveren van plugins is gemakkelijk.
  3. Met WordPress staat flexibiliteit gegarandeerd. Zo kun je altijd veranderen van hostingprovider en switch je eenvoudig van thema.
  4. Het CMS maakt communiceren met andere applicaties mogelijk. WordPress beschikt namelijk over diverse mogelijkheden op het gebied van applicatiekoppelingen.
  5. Tot slot kent WordPress een snelle ontwikkeling van het CMS zelf.

Ik heb wijzigingen aangebracht in mijn website, maar ik (of de klant) zie(t) ze niet

Vaak is dat een caching probleem. Voor de snelheid wordt de website namelijk in statische bestanden opgeslagen, zodat niet elke keer de pagina opgebouwd hoeft te worden. In WordPress kan je die tijdelijke cache legen door in de bovenbalk naar WP Rocket en dan Cache legen te gaan.

Onze Klanten