Professionele webshop laten bouwen

Webshop laten bouwen

Webshop laten bouwen? Wij kunnen in korte tijd een professionele, snelle en gebruiksvriendelijke webshop voor je maken. 

Ga goed voorbereid van start. We vertellen je hoe je dit doet en geven je een inkijkje in het proces van het laten bouwen van een webshop. Ontdek de mogelijkheden van webshops en doe alvast inspiratie op.

 

Professionele webshop laten bouwen, dat is onze missie

Een professionele webshop laten bouwen? Dat snappen we. Een webshop is het visitekaartje van je bedrijf. Daarom moet jouw webshop niet alleen professioneel zijn, maar ook gebruiksvriendelijk voor alle apparaten, overzichtelijk en snel. Al meer dan 20 jaar staan wij klaar om onze klanten te voorzien van een professionele webshop.

Laat je jouw professionele webshop bouwen door Fly Webservices? Dan staan wij garant voor al deze kwaliteitspunten én meer. Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van webshops is geen vraag te gek en gaan we geen uitdaging uit de weg.

 

 

 

Professionele webshop laten bouwen
Professionele webshop laten bouwen? Fly Webservices staat voor je klaar.

 

Waarom jouw webshop laten maken door Fly Webservices?

1. Technisch sterk in orde

Al meer dan 20 jaar hebben we ervaring met het maken van websites. Met altijd een grote focus op de techniek achter de website. Deze moet pico bello in orde zijn, omdat het de basis vormt voor een gezonde, snelle en goed functionerende webshop.

2. Oneindig veel uitbreidingsmogelijkheden

Een goede webshop is altijd in beweging. Het aanvullen met relevante informatie, functionaliteiten en producten is hier een essentieel onderdeel van. Wij helpen je bij het realiseren hiervan.

Ook graag marketingactiviteiten ondernemen voor jouw webshop? Dankzij ons netwerk kunnen we een full-service dienstverlening garanderen. Vertel ons waar je naar zoekt, dan gaan wij op zoek naar een juiste match.

3. Profiteer van onze doorlopende technische ondersteuning, ook na oplevering

Heb je een vraag, wil je advies of heb je snel hulp nodig? Wij staan voor je klaar. Ben je al klant? Dan profiteer je van onze doorlopende technische ondersteuning en kun je bij calamiteiten altijd op ons rekenen. 

Zo hoef je je geen zorgen te maken als je website offline is. Wij houden dit voor je in de gaten en zetten hem zo snel als mogelijk weer in de lucht.

 

Wat klanten over ons zeggen

 

Wat moet je weten om een webshop te starten?

Natuurlijk droom je ervan om jouw webshop uit te laten groeien tot een online succes. Maar laten we beginnen bij het begin. Allereerst; wat heb je nodig om een webshop te starten? 

  • Weet wie je doelgroep is en wat jouw webshop uniek maakt
  • Domeinnaam + hosting
  • Beeldmateriaal 
  • Teksten
  • Leverancier
  • Betaalmethode (bv. iDEAL)
  • Verzenddienst

Natuurlijk wil het oog ook wat. Daarom denkt Fly Webservices met jou mee over de look and feel van de webshop. Dit wil zeggen; kleuren, vormgeving, beeld en lettertype. Deze creëren we door goed te luisteren naar wat jij wil uitstralen en wie je wilt aantrekken.

Een goed begin is het halve werk. Laat je je webshop door ons bouwen? Dan doorlopen we samen alle stappen die jou naar een mooi eindresultaat gaan brengen. Benieuwd hoe? Plan vrijblijvend een inspiratiesessie in.

 

 

Welk CMS voor webshop?

Er zijn diverse e-commerce platformen waarop je een webshop kunt bouwen. Deze verschillen onder andere in kwaliteit, prijs, veiligheid en snelheid. Zo’n platform noemen we een CMS. Welk CMS systeem het meest geschikt is voor jouw webshop hangt af van verschillende factoren.

Wij geven de voorkeur aan Woocommerce of Magento. Waarom? Het zijn betrouwbare software waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn. 

CMS voor webshop
CMS voor webshop.

 

WooCommerce webshop laten bouwen

Kleine tot middelgrote webshop laten maken? Dan zit je goed met een WooCommerce webshop. Een WooCommerce webshop heeft als basis WordPress waar een WooCommerce plugin opgezet wordt. 

De plugin komt met veel handige en gebruiksvriendelijke opties. Deze kun je naar wens verder uitbreiden. Dit heb je zelf in de hand, zodat je nooit begint met een te groot pakket waar je toch geen gebruik van maakt.

WooCommerce webshop laten bouwen
WooCommerce webshop laten bouwen? Fly Webservices staat voor je klaar.

 

Project uitgelicht: Webshop Toplaadkabels

woocommerce webshop project

Project uitgelicht: Webshop Toplaadkabels

 

De uitdaging

De webwinkel moest de uitstraling hebben van een goed gevulde professionele webshop. Een uitdaging, omdat het om weinig producten ging.

De oplossing

Voor elke productsoort (kabels, adapters, en draadloos) hebben we een eigen pagina gemaakt. Elke product pagina bevat de verschillende types van het product mét een doorklikpagina naar de specificaties. Daarnaast we hebben ook een pagina gemaakt waar alle producten te bekijken zijn. Zo hebben we met weinig producten toch een gevulde webshop ontwikkeld die overzichtelijk is en professioneel oogt. 

Over Toplaadkabels

Op zoek naar een draadloze oplader, USB-C kabel of adapter? Toplaadkabels heeft het allemaal. Op de webshop bekijk je hun gehele assortiment per categorie. Zo vind je snel wat je zoekt. 

Zelf ook een webwinkel beginnen?

Ga goed van start en laat jouw webshop maken door Fly Webservices. Wij maken gebruik van WooCommerce, dit programma is compatible met WordPress. Het grootste voordeel? Het is super makkelijk in gebruik! 

 

 

 

Wat kost een Woocommerce webshop?

Laat je een webshop bouwen op basis van een template dan ben je goedkoper uit als een maatwerk webshop. Een WooCommerce webshop op basis van een template begint meestal bij zo’n €3.000,-

Benieuwd waar jij op uit komt? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.


 

Magento webshop laten bouwen

Gaat het om een grote webwinkel? Dan kun je het beste kiezen om een Magento webshop te laten bouwen.

Magento (dat in 2018 overgenomen is door Adobe Commerce) is zo ontwikkeld dat het veel ballast aan kan. Dankzij onze eigen ingerichte servers kan het deze capaciteit ook aan.

 

Magento 2 webshop laten bouwen

Wij bouwen met de nieuwste versie van deze software, Magento 2. Het voordeel van een Magento 2 webshop laten bouwen is dat het veel gebruiksvriendelijker is dan Magento 1. Ook is de snelheid, responsiviteit, beveiliging en zijn de betaalmethoden verbetert.

 

Wat kost een Magento webshop?

Vaak begint een Magento webshop vanaf €5.000,-. Hoe groter de webshop is en hoe meer functionaliteiten, hoe duurder het wordt.

Hulp nodig met deze keuze of heb je behoefte om te sparren? Voor deze en al je andere vragen over webshops staan we paraat.

 

Hoe lang duurt het om een webshop te maken?

Bij Fly Webservices staat jouw nieuwe webshop al binnen 4 weken. 

Dit geldt voor een standaard webshop. Want hoe groter de webshop en hoe meer features, hoe langer het duurt.

Vraag ons naar de oplevertijden op basis van jouw wensen. 

 

Wat kost een webshop laten bouwen?

Net als bij de vraag ‘Hoe lang duurt het om een webshop te bouwen’ is het antwoord afhankelijk van de omvang van jouw project. Kies je voor een standaard template dan vallen de kosten lager uit dan voor een custom made webshop.

Benieuwd waar jij op uit komt? Geef jouw wensen door in onderstaand formulier. Hulp nodig? We staan ook altijd open om te sparren via  088 105 1650 of [email protected].

 

Webshop laten bouwen door Fly Webservices

Wil je stappen maken met je webshop of wil je een webshop laten bouwen? Vraag ons om advies of een gratis strategiesessie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ander leesvoer: