Suport & advies op het gebied van Tech, wordpress en online marketing

Support & Advies

Bij al onze diensten kun je rekenen op support en advies. Het is belangrijk om alles blijvend te onderhouden en te optimaliseren. Zo voldoe je altijd aan de laatste internetstandaarden. Zo houd je ongewenste activiteiten buiten de deur en stuur je op relevantie en behoudt je snelheid. Het marketingvak heeft zich ontwikkeld tot een complex ecosysteem van disciplines en technologieën. Herkenbaar? Maak een afspraak met één van onze toppers, die brengen hierin orde en rust met juist resultaat.

Service Level Agreement (SLA)

Maak je gebruik van onze diensten? Sluit dan een SLA pakket af. In het Service Level Agreement document leg je afspraken vast omtrent het niveau van dienstverlening en/of de kwaliteitsaspecten van het product. Selecteer je eigen randvoorwaarden en voorkom dat je voor verrassingen komt te staan. Bekijk welk pakket bij jou past.

Kom in contact of vraag vrijblijvend een advies/offerte aan.

Tech Support

Heb je een vraag? Ontbreekt het je aan de juiste kennis of zie je door de techniek/marketing bomen het bos niet meer? Onze specialisten helpen je graag. Altijd en overal! Ook als je geen klant van ons bent. 

Kom in contact of vraag vrijblijvend een advies/offerte aan.

WordPress Training

Zelf met WordPress aan de slag? Fly Webservices leert jou hoe je je eigen WordPress website kunt maken, ontwerpen en onderhouden.

De trainingen zijn zowel privé of klassikaal. Het team van Fly Webservices heeft al ervaring met WordPress sinds 2004. Wij kennen dus alle mogelijkheden van dit populaire CMS en weten wat goed werkt voor Google.

Kom in contact of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Online Marketing Advies

Online opvallen met jouw bedrijf met resultaten die meetbaar en inzichtelijk zijn? Fly Webservices heeft door samenwerking met online marketing- en communicatiebureaus de expertise in huis die jij nodig hebt. 

Laat je door ons vrijblijvend inspireren! Van idee tot uitvoering werken we graag duurzaam samen om jouw online doelstellingen een boost te geven. Met meer dan 20 jaar ervaring geven we je graag advies, helpen we je de juiste keuzes te maken en leren we je de kneepjes van het marketingvak. Met als resultaat; meer leads, bezoekers en conversies.

Jouw online vindbaarheid verbeteren en werken aan de naamsbekendheid van jouw bedrijf of organisatie? Ga aan de slag met SEO en SEA. Oftewel Search Engine Optimalization en Search Engine Advertising. Meer informatie en kosten vind je in onze SEO en SEA brochure.

Kom in contact of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Onze Klanten