Diensten

Ooit begonnen als een bedrijf met enkel websites als dienst, maar inmiddels is ons dienstenpakket flink uitgebreid. Fly Webservices is jouw partner in webtechniek. Of je nu een starter bent of onderdeel bent van een groot bedrijf, wij zorgen ervoor dat je online zichtbaar bent. Zo hoef jij je daar geen zorgen over te maken.

Bekijk hier alle diensten van Fly Webservices

Websites & meer

Websites

Webwinkels

Webapplicaties

Learning platforms

Intranet 

Hosting & Veiligheid

Hosting & domeinnamen

Cookiemelding die voldoet

Mail en spamfilter pro

Veiligheid en back-up

Integratie & Klant-software

Koppelingen & plug-ins

CRM & Marketing Automation

Lead tracking

Chatfunctie

Portals

Suport & advies op het gebied van Tech, wordpress en online marketing

Support & Advies

Online marketing advies

Tech support

WordPress training

Service Level Agreement (SLA)

Wat klanten zeggen

aanhalingsteken geel

Fly Webservices heeft mijn website www.bb4balance.com in 3 talen gebouwd. Ik ben er heel erg van onder de indruk! De samenwerking met Fly Webservices verliep soepel en makkelijk.  Ook hebben ze mij goed geadviseerd en kwamen met goede voorstellen. Prijs-kwaliteitverhouding is ook top! Echt een AANRADER! Ik ben er ZO blij mee Bedankt Fly Webservices! leuke samenwerking!

Barbara Boeckenhoff

Bb4balance

aanhalingsteken geel

Hardware4sale heeft Fly Webservices ingehuurd om een nieuwe frisse webwinkel te ontwerpen voor Hardware4sale. Wij hebben gekozen voor Fly Webservices, omdat wij het gevoel hadden dat zei de combinatie van commercieel en technisch inzicht het meest in zich hebben. Wij zijn zeer tevreden. Petje af voor Fly Webservices! Als wij naar de toekomst kijken dan hebben wij nog veel plannen en dit willen wij graag laten uitvoeren door Fly Webservices.

Erik Rake

Hardware4Sale

aanhalingsteken geel

Mijn site www.lichttonen.nl laten maken door Fly Webservices was een zeer goede keuze. Ze hebben mijn klantwens uitermate goed vertaald binnen de gestelde mogelijkheden. Daarbij hebben ze een professionele mening over vorm en inhoud én weten deze, in de suggesties die ze doen, aan te laten sluiten op mijn wensen. Het maakt de samenwerking soepel en prettig. Het resultaat is een schitterende, goed zelf te onderhouden, site. Fly Webservices, bedankt!

Geert Jurrie Schutte

LichtTonen

Onze Klanten