Offerte / Advies aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte of advies aan

Bedankt voor je interesse in Fly Webservices.

Na het invullen en versturen van het formulier nemen wij binnen 1 werkdag contact met je op.

Wat klanten zegggen

aanhalingsteken-geel

Fly Webservices heeft mijn website www.bb4balance.com in 3 talen gebouwd. Ik ben er heel erg van onder de indruk! De samenwerking met Fly Webservices verliep soepel en makkelijk.  Ook hebben ze mij goed geadviseerd en kwamen met goede voorstellen. Prijs-kwaliteitverhouding is ook top! Echt een AANRADER! Ik ben er ZO blij mee Bedankt Fly Webservices! leuke samenwerking!

Bb4balance
Barbara Boeckenhoff

Bb4balance

aanhalingsteken-geel

Hardware4sale heeft Fly Webservices ingehuurd om een nieuwe frisse webwinkel te ontwerpen voor Hardware4sale. Wij hebben gekozen voor Fly Webservices, omdat wij het gevoel hadden dat zei de combinatie van commercieel en technisch inzicht het meest in zich hebben. Wij zijn zeer tevreden. Petje af voor Fly Webservices! Als wij naar de toekomst kijken dan hebben wij nog veel plannen en dit willen wij graag laten uitvoeren door Fly Webservices.

Hardware4Sale
Erik Rake
Hardware4Sale
aanhalingsteken-geel

Mijn site laten maken door Fly Webservices was een zeer goede keuze. Ze hebben mijn klantwens uitermate goed vertaald binnen de gestelde mogelijkheden. Daarbij hebben ze een professionele mening over vorm en inhoud én weten deze, in de suggesties die ze doen, aan te laten sluiten op mijn wensen. Het maakt de samenwerking soepel en prettig. Het resultaat is een schitterende, goed zelf te onderhouden, site. Fly Webservices, bedankt!

LichtTonen
Geert Jurrie Schutte
LichtTonen