"Samen bouwen aan jouw online visitekaartje"

Fly Webservices is jouw partner in webtechniek sinds 2004. Wij maken bedrijven zichtbaar door onzichtbaar te zijn. Wij gaan verder dan alleen het bouwen van een website. Met onze technische kennis kijken we altijd hoe we organisaties en bedrijven naar een hoger niveau kunnen tillen.

Ook denken we graag mee over hoe we meer of sneller resultaat voor jouw klanten kunnen behalen. Zie ons als het technische verlengstuk van jouw organisatie.

Het doel? Jou digitaal ontzorgen. Zo kunnen we jouw full-service internetbureau zijn of de technische afdeling die je mist.

Jouw vaste partners

Timo

Chef techniek


Met zijn meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van websites mag Timo met recht een 'ouwe rot in het vak' genoemd worden.

” Optimaliseer je website ook op snelheid! Dat is namelijk heel belangrijk voor je ranking in Google. Maar natuurlijk ook voor de klantbeleving.

Jaap

Online verbinder


Met behulp van zijn kennis op het gebied van marketing en ICT weet Jaap waar jouw doelgroep zich bevindt en hoe die bereikt kan worden.

” Sta open voor nieuwe technologie! Hierdoor behoud je of zorg je voor voorsprong op je concurrent.

Maurits

Website pro


Door op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken weet Maurits altijd een oplossing te bedenken voor alle websitevraagstukken.

” De kwaliteit van je website is de basis voor het succes online. Een goede vormgeving helpt je om jouw online doelen te bereiken, zonder dat het de doelen van de bezoeker in de weg loopt.

vacature

Websitebouwer


Wil jij je ‘webontwikkelskills’ in de praktijk verder uitbouwen? Wil jij je back-end skills verder ontwikkelen, waarbij je regelmatig flirt met front-end werk?

Ivo

Digitale designer


Al meer dan 15 jaar werkt Ivo met passie, creativiteit en oog voor detail aan digitale producten.
De animatie op onze homepage is van zijn hand.

” Ik streef er naar om met aandacht voor detail uitgemeten ontwerpen te maken, zonder de gebruiker en het doel van het product uit het oog te verliezen.

Dennis

SEO specialist


Dennis is een SEO (Search Engine Optimalisation) expert en helpt jou om te stijgen in Google's zoekmachine.

” Door de juiste SEO-technieken toe te passen, kun je niet alleen meer bezoekers naar je website trekken, maar ook de juiste doelgroep bereiken die echt geïnteresseerd is in jouw producten of diensten.

Rudolf

SEA specialist


Rudolf is met ruim 10 jaar ervaring zeker geen “new kid on the block”. Uut Twente, dus lekker nuchter.

” Wilt u ook graag uw online resultaten een boost geven, extra omzet en extra winst behalen zonder onnodig geld te verbranden, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Mattanja

Facturenstuurster


Als je klant van ons wordt, kan je ook af en toe facturen verwachten. Deze worden verstuurd door Mattanja.

” Door het aanbieden van eenvoudig betalen via iDEAL, zodat alle gegevens vooraf ingevuld zijn, worden facturen eerder betaald.

Brad

Sociale gast


Social Media Management gaat over het beheren van de diverse socials. Brad is op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen die hij maar wat graag toepast op jouw socials.

“Social media gestructureerd en creatief managen kost veel tijd. Heb jij de tijd vrij die jouw social media verdiend?