jouw full-service-internetbureau

Fly Webservices - De tech hub voor marketingbureaus

Mooie aanvraag voor een opdracht binnen? Maar overweeg je om deze toch af te slaan, omdat het je ontbreekt aan technische kennis? Wij zeggen: binnenhengelen!

Ga je de samenwerking met ons aan? Dan helpen wij je bij alles wat met webtechniek te maken heeft. Zo kun jij een full-service dienstverlening aanbieden. Lees snel verder of bel ons om te sparren. 

Maak jouw portfolio nóg sterker en vul hem met opdrachten die je eerder moest laten lopen.

waarom samenwerken met Fly Webservices

Waarom samenwerken met Fly?

 1. De tijd dat je té gekke opdrachten af moest slaan is verleden tijd. Door onze krachten te bundelen kunnen we jouw klanten op meer vlakken bedienen. 
 2. Een samenwerking met ons betekent ook toegang tot ons netwerk. Handig als je op zoek bent naar specifieke kennis of vaardigheden waar het jou aan ontbreekt. Denk aan diensten zoals fotografie, vormgeving of online adverteren. 
 3. Je maakt nog meer het verschil voor klanten en tilt ze naar een hoger niveau. 

Zie ons als externe collega’s die jouw dienstverlening compleet maken.

waarom samenwerken met Fly Webservices

{

Al meer dan

0

jaar ervaring

}

Succesverhaal Oppepper

Mooie woorden maar hoe werkt zo’n samenwerking nu in de praktijk? Terechte vraag. Daarom volgt hier een mooie case. Een samenwerking waar we trots op zijn en energie van krijgen.
Oppepper logo
Oppepper is een jong marketing bureau dat zich inzet als vaste, flexibele en complete marketingafdeling. Naast marketingactiviteiten kwam er steeds meer vraag naar nieuwe websites. Een dienst die Oppepper tot voor kort nog niet aanbood en daardoor dergelijke opdrachten af moest slaan.

Hier is verandering in gekomen sinds Oppepper de samenwerking met Fly Webservices is aangegaan. Door het bundelen van krachten en kennis heeft Oppepper haar dienstverlening uit kunnen breiden. Inmiddels bieden zij ook websites aan en kan Oppepper zich nu echt profileren als full service marketingbureau.

Hoe die samenwerking er concreet uitziet? Oppepper levert de designs aan en Fly Webservices vertaalt deze naar een WordPress website. Het resultaat? Een website die er niet alleen perfect uitziet maar ook technisch tip top in orde is. Dit alles volgens een strakke planning en met goede onderlinge communicatie.

Samenwerken met Fly, hoe moet ik dat voor me zien?

 • Een goede klik begint bij een eerste kennismaking. Of het nu digitaal is, op kantoor of in een leuk koffietentje; het maakt ons niet uit.
 • Tijdens het gesprek kijken we waar de behoefte ligt en bepalen we samen of het een match is.
 • Heb je tijdelijk ondersteuning nodig bij een project of val je graag voor de lange termijn terug op onze tech kennis? Het is allemaal mogelijk. 
 • Samen werken we aan een strakke, maar haalbare planning, zodat we beiden weten waar we aan toe zijn.
 • We maken afspraken over het klantcontact. Zodat miscommunicatie te allen tijde voorkomen wordt. Meestal laten we dit bij jou. Heb je andere wensen? Dan is overleg zeker mogelijk.
 • Dit alles brengt ons bij het bepalen van de kosten. Als de behoefte helder is, ontvang je een duidelijk prijsvoorstel.

Voor welke werkzaamheden kan ik bij jullie terecht?

Eigenlijk voor alles wat met webtechniek te maken heeft. Natuurlijk hebben we ook onze specialismen. Een manusje-van-alles is goed, maar een manusje-van-alles-met-specifieke-kennis is beter.

Je kunt bij ons aankloppen voor:

 • het bouwen, uitbreiden en onderhouden van WordPress websites, incl. bug fixes;
 • het bouwen, uitbreiden en onderhouden van webshops, bij voorkeur WooCommerce;
 • PHP;
 • CSS;
 • Javascript;
 • VPS (voor grote webshops); 
 • e-mail migratie;
 • hosting;
 • online veiligheid.

Nog niet zeker van welke dienst(en) je gebruik wilt maken? Geen probleem. Wij helpen je bij deze keuze en geven je advies.

Word een full-service marketingbureau

Enthousiast? Wij zeggen: start alvast maar met het binnenhalen van die voorheen onmogelijke opdrachten. 

Klaar om samen meer te bereiken? Vraag dan geheel vrijblijvend een inspiratiesessie aan.

Vertel ons jouw wensen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over ons

Fly Webservices is jouw partner in webtechniek sinds 2004. Wij maken bedrijven zichtbaar door onzichtbaar te zijn. Fly Webservices gaat verder dan alleen het bouwen van een website. Met onze technische kennis kijken we altijd hoe we organisaties/bedrijven naar een hoger niveau kunnen tillen.

Ook denken we graag mee over hoe we meer of sneller resultaat voor jouw klanten kunnen behalen. Zie ons als het technische verlengstuk van jouw organisatie.

Het doel? Jou digitaal ontzorgen. Zo kunnen we jouw full-service internetbureau zijn of de technische afdeling die je mist.