Over ons

Fly Webservices is op 1 april 2004 opgericht onder de naam Fly Webdesign door Timo Bos, die ervaring met websites heeft sinds 1996. Na enkele jaren uitgegroeid tot full-service internetbureau, gevestigd in Maartensdijk. In 2017 opgegaan in Two Visions, maar sinds 1 oktober 2019 zijn alle webactiviteiten uit Two Visions gehaald en is de naam gewijzigd naar Smyler Web. We zijn een netwerkorganisatie, wat betekent dat we veel werken met freelance professionals, maar inmiddels ook met personeel. De freelance professionals zijn geselecteerd op hun kwaliteiten, zoals ontwerp, programmeerwerk, apps of ervaring met specifieke systemen.

Klanten

Ons klantenbestand is erg divers en bestaat uit onder andere de volgende branches: detailhandel, autobranche, zorg, cultuur, onderwijs, financiële dienstverlening, ICT, enz.

Starters begeleiden we graag in het gehele traject, van logo tot website, maar dankzij ervaring met o.a. Center Parcs kunnen we ook multinationals van dienst zijn.

Communiceren op een prettige en eerlijke manier. Kosten die wel staan begroot, maar niet worden gemaakt worden ook niet doorberekend. Fly Webservices heeft aan ons een tevreden vaste klant overgehouden.
Alexander Nijeboer
Alcoholvrijshop

Onze professionals

Timo
web specialist
Jaap
online marketeer
Jeroen
CRM

Meer dan 250 tevreden klanten! Bent u de volgende?