Over ons ⋆ Fly Webservices

"Samen bouwen aan jouw online visitekaartje"

Fly Webservices is jouw partner in webtechniek sinds 2004. Wij maken bedrijven zichtbaar door onzichtbaar te zijn. Fly Webservices gaat verder dan alleen het bouwen van jouw website. Met technische kennis kijken we altijd hoe we jouw website kunnen optimaliseren en daardoor up-to-date te houden. Het doel? Jou digitaal ontzorgen.

We werken samen met online marketing bureaus om net dat stapje verder te gaan in online zichtbaarheid. Zo kunnen we jouw full-service internetbureau zijn of de technische afdeling die je mist. 

Jouw vaste partners

Timo Bos

Chef techniek


Timo heeft ruim 20 jaar ervaring met websites maken. Hij kan daarom met recht een 'ouwe rot in het vak' genoemd worden. Uit Utrecht, dus brengt de boodschap met een tikkie humor.

Optimaliseer je website ook op snelheid! Dat is namelijk heel belangrijk voor je ranking in Google.

Jaap Goedegebuur

Online verbinder


Met behulp van zijn kennis en de nieuwste technische snufjes weet Jaap waar jouw doelgroep zich bevindt en hoe die bereikt kan worden. Rotterdammer, dus recht voor z'n raap.

Sta open voor nieuwe technologie! Hierdoor behoud je of zorg je voor voorsprong op je concurrent.

Amy Langen

Communicatie-kei


Voor Amy is geen uitdaging te groot. Met haar kennis, enthousiasme en nieuwsgierigheid is ze de onmisbare schakel tussen techniek en marketing. Uit Brabant, dus keigezellig. 

Een goede website is nooit af. Door te meten, weten en te verbeteren blijf je je website optimaliseren. Want niets is zo veranderlijk als de mens, organisatie en techniek.

Onze partners