Portfolio

Websites

Webshops

Webapplicaties

Wat klanten zeggen

Fly Webservices heeft mijn website www.bb4balance.com in 3 talen gebouwd. Ik ben er heel erg van onder de indruk! De samenwerking met Fly Webservices verliep soepel en makkelijk.  Ook hebben ze mij goed geadviseerd en kwamen met goede voorstellen. Prijs-kwaliteitverhouding is ook top! Echt een AANRADER! Ik ben er ZO blij mee Bedankt Fly Webservices! leuke samenwerking!


Barbara Boeckenhoff

Bb4balance

Hardware4sale heeft Fly Webservices ingehuurd om een nieuwe frisse webwinkel te ontwerpen voor Hardware4sale. Wij hebben gekozen voor Fly Webservices, omdat wij het gevoel hadden dat zei de combinatie van commercieel en technisch inzicht het meest in zich hebben. Wij zijn zeer tevreden. Petje af voor Fly Webservices! Als wij naar de toekomst kijken dan hebben wij nog veel plannen en dit willen wij graag laten uitvoeren door Fly Webservices.


Erik Rake

Hardware4Sale

Mijn site www.lichttonen.nl laten maken door Fly Webservices was een zeer goede keuze. Ze hebben mijn klantwens uitermate goed vertaald binnen de gestelde mogelijkheden. Daarbij hebben ze een professionele mening over vorm en inhoud én weten deze, in de suggesties die ze doen, aan te laten sluiten op mijn wensen. Het maakt de samenwerking soepel en prettig. Het resultaat is een schitterende, goed zelf te onderhouden, site. Fly Webservices, bedankt!


Geert Jurrie Schutte

LichtTonen

Onze Klanten

Smyler - Marketing waar je blij van wordt

Het Oogfonds

Radboudumc

VOX cast

Visma Raet

Sarkow hulpmiddelen

Simone Beijer

ITACT

Logopedie esther van den heuvel

Oppepper logo

Massage bij kanker

logo_kaapdoorn

dagelijks rekenen logo


Vorige
Volgende