Website laten maken Utrecht

Binnen 1 week jouw website in de lucht voor een aantrekkelijke prijs!

Website laten maken in Utrecht? Binnen 1 week jouw website online die technisch goed in elkaar steekt. Bij Fly Webservices ben je aan het juiste adres.

Website laten maken Utrecht

Binnen 1 week jouw website in de lucht voor een aantrekkelijke prijs!

Website laten maken in Utrecht? Binnen 1 week jouw website online die technisch goed in elkaar steekt. Bij Fly Webservices ben je aan het juiste adres.

Met meer dan 20 jaar ervaring maak jij de beste keuze!

Wat klanten zeggen

Website laten maken Utrecht?

Waarom ver weg zoeken als het ook dichtbij kan! We snappen dat korte lijntjes nu eenmaal sneller werken. Laat jouw website ontwikkelen in Utrecht

Wij maken websites voor kleine maar ook grote bedrijven, zzp’ers en organisaties. Je kunt bij ons vele kanten op. Ga je voor een simpele website, een maatwerk website of iets ertussenin? Bij Fly Webservices laat jij jouw website al maken voor €850,-.

{

meer dan

200

tevreden klanten


}

Wat je van ons kunt en mag verwachten

1. Technisch sterke website

Al meer dan 20 jaar hebben we ervaring met het maken van websites. Daarbij hebben we altijd een grote focus op techniek gehad. Je kunt dus niet alleen rekenen op een snelle en veilige website, maar ook eentje waar zoekmachines blij van worden.

2. Groeimogelijkheden voor jouw website

Website optimaliseren en actiever betrekken in je marketing? Wij garanderen een full-service dienstverlening dankzij onze samenwerking met betrouwbare en enthousiaste marketingbureaus.

3. Betrokken tijdens, maar ook zeker na oplevering

Ook na oplevering kun je op ons rekenen. Dan begint het vaak pas. Wil je advies of heb je een vraag? Dan staat er altijd een Fly voor je klaar om te helpen.

Website laten maken in 5 stappen

Inventariseren

Een goed begin is het halve werk. Samen gaan we in gesprek en brengen we jouw wensen in kaart om vervolgens de mogelijkheden te bekijken.

Tijd voor creativiteit

Helder verhaal? Dan gaan we aan de slag. Eerst laten we onze creativiteit de vrije loop. We bedenken een webdesign dat past bij wat jij wilt uitstralen en die ook nog eens snel en gebruiksvriendelijk is.

Bouwen maar

In deze fase brengen we alles uit punt 1 en punt 2 bij elkaar. Je krijgt van ons een link naar jouw demo site. Zo kun je altijd meekijken op elk moment van de dag. Hierdoor houdt je overzicht wat er gebeurt en kun je vroegtijdig feedback geven.

Test 1, 2, 3

Als het design af is en alle teksten en afbeeldingen op hun plek staan dan voeren we nog een laatste check uit. Denk bijvoorbeeld aan het testen van formulieren. Maar ook bekijken we de website op verschillende devices omdat we gaan voor 100% responsiviteit.

Livegang

Ready. Set. Go. We lanceren jouw website het wereldwijd web in. Nu kan iedereen een kijkje nemen en kun jij verder bouwen aan jouw doelen.

Overtuigd of toch nog verder op onderzoek?

Beslist wat voor soort website je wilt? Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Van website tot aan webshop en van webapplicatie tot aan jouw eigen e-learning platform. Onze webdesigners / techneuten staan voor je klaar.

Twijfel je nog of wil je advies? Kom in contact.

Vertel ons jouw wensen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.