Website laten maken Utrecht

Binnen 1 week jouw complete website online!

Website laten maken? Eenmalig €850,- en langdurig plezier!

Website laten maken

Binnen 1 week jouw complete website online!

Website laten maken? Vanaf € 750,- een professionele website die supersnel is en heel goed scoort in Google.

Met meer dan 20 jaar ervaring maak jij de beste keuze!

Wat klanten zeggen

Website laten maken? Onze missie is..

Op zoek naar een partner die niet enkel jouw website maakt, maar ook advies geeft en betrokken blijft na oplevering? Dan maken we graag kennis met je. 

Of je nu een klein of groot bedrijf bent, een zzp’er of organisatie. Onze missie is om er voor iedereen te zijn. 

Klein, groot, complex, eenvoudig. Hoe jouw website er ook uit moet komen te zien we hebben altijd een oplossing die past bij jouw wensen. 

Vanaf € 750,- heb jij een complete website die technisch tip top in orde is!

{

meer dan

250

tevreden klanten


}

Website laten maken: Waar op letten?

1. Technisch in orde

Al meer dan 20 jaar hebben we ervaring met het maken van websites. Daarbij hebben we altijd een grote focus op techniek gehad. Je kunt dus niet alleen rekenen op een snelle en veilige website, maar ook eentje waar zoekmachines blij mee zijn.

2. Responsive website

Tegenwoordig bezoek je een website al lang niet meer alleen via je computer thuis. Er zijn tal van apparaten bijgekomen. Wij zorgen ervoor dat jouw website zowel op desktop, tablet en mobiel mooi wordt weergegeven en goed in gebruik is.

3. Groeimogelijkheden voor jouw website

Website optimaliseren en actiever betrekken in je marketingplan? Wij garanderen een full-service dienstverlening dankzij onze samenwerking met betrouwbare en enthousiaste marketingbureaus.

4. Betrokken tijdens, maar ook zeker na oplevering

Als het aan ons ligt scheiden onze wegen niet na oplevering van jouw website. Ook na oplevering kun je rekenen op onze dienstverlening. Als een website af en online is begint het pas echt. 

Wil je advies of heb je een vraag? Er staat altijd een Fly voor je klaar om te helpen.

Stel je eigen pakket samen

Een website maken is één. Hem online zetten en veilig houden is een tweede. Met ons hostingpakket in combinatie met back-up en altijd up-to-date heb je alles onder één dak en gaat het online zetten van je website nog sneller! Zijn er problemen met je website? Dan zijn deze ook sneller opgelost. 

Eigen servers en managed VPS

Omdat we onze eigen servers hebben laten inrichten, kunnen we een 99,99% uptime garantie geven. Daarnaast bieden we voor grote websites en webwinkels hosting op managed VPS aan. Bij een VPS heb je een virtuele server voor jezelf. Oftewel, meer ruimte en betere beveiliging.

Ook een WordPress website laten maken en ben je benieuwd naar de prijs? Bij Fly Webservices laat jij jouw website al maken voor nog geen € 1000,-.

Website laten maken in 5 stappen

Inventariseren

Samen brengen we jouw wensen in kaart om vervolgens de mogelijkheden te ontdekken.

Tijd voor creativiteit

Plan gemaakt? Dan gaan we brainstormen over het webdesign dat past bij wat jij wilt uitstralen en die ook nog eens snel, responsive en gebruiksvriendelijk is.

Bouwen

Het plan en webdesign voegen we samen en dan gaan we van start met de bouw. Je ontvangt van ons een link naar jouw demo website. Hiermee heb jij op elk moment van de dag toegang tot je nieuwe website. 

Testfase

Als alle elementen in de website op de juiste plek staan doen we nog een laatste check. We testen formulieren, maar ook bekijken we de website op verschillende devices omdat we gaan voor 100% responsiviteit.

Live!

Set and done. Jouw website is klaar om het wereldwijde web te betreden. Ook dit kun je aan ons toevertrouwen. Je website is van A tot Z (en daar voorbij) bij ons in goede handen.

Werkgebieden Fly Webservices

Of je nu uit het zuiden of het noorden komt en uit het oosten of westen voor ons is dat geen punt.

We hebben klanten door heel Nederland.

Website laten maken Utrecht

Ooit gestart als een algemene tandartspraktijk. In de loop der jaren is Tandartspraktijk Zuilen-Parkwijk gespecialiseerd in de esthetische tandheelkunde. 

Website laten maken Arnhem / Nijmegen

Ochre and Red is een winkel gevestigd in Nijmegen en Arnhem. Ze verkopen diverse meubelen waaronder retro stoelen en banken, oude Indiase kasten, vloerkleden, stoffen, verlichting en accessoires met oorspronkelijke kleuren.

Website laten maken Rotterdam

Zantman Kliniek was de eerste haartransplantatiekliniek van Nederland en is gevestigd in hartje Rotterdam.

Website laten maken Amsterdam

By-Design is de naam van het apostolisch centrum in Amsterdam.  Er worden diverse evenementen georganiseerd zoals bidden en trainingen.

Website laten maken offerte

Klaar om je eigen website realiteit te laten worden? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Gratis strategiesessie inplannen

Wil je je nog wat verder verdiepen? Wij staan voor je klaar om te sparren en je te adviseren, zodat jij de beste keuze maakt. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.