online condeolance register

Online condoleance register: een uitgebreide uitleg

Speciaal voor de uitvaartbranche hebben we een online condoleance register ontwikkelt. Het register biedt uitvaartondernemingen de mogelijkheid om een extra stukje waarde toe te voegen aan hun dienstverlening. Hoe het condoleanceregister werkt en of het interessant is voor jouw onderneming lees je hier.

 • Wat is condoleance?
 • En wat is een online condeolance register
 • Online condoleanceregister laten maken
 • inbouwen op je website
 • Styling mogelijkheden
 • Herinneringspagina’s
 • Alle voordelen van een online condoleanceregister op een rij
 • Condoleren online
 • Gedenkboekje
 • Voorbeeld condoleanceregister
 • Uitdaging
 • Oplossing
 • Over Simone Beijer
 • Online condoleanceregister laten inbouwen op je website ?
 • Wat is condoleance?

  Condoleance is een woord dat vaak wordt gebruikt in de uitvaartbranche. Het is een verzoek om medeleven of sympathie, meestal na het overlijden van een dierbare.

  En wat is een online condeolance register?

  Een online condoleance register is een online platform waar mensen hun condoleances kunnen uitspreken en hun gevoelens kunnen delen met de nabestaanden van een overledene. Het is een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, steun kunnen bieden en troost kunnen vinden.

  online condeolance register
  Voorbeeld van een online condeolance register

  Online condoleance register laten maken

  Met de komst van het online condoleanceregister komt er een toevoeging op de manier van condoleren. We vertellen je hoe een online condoleanceregister laten maken in zijn werk gaat.

  Inbouwen op je website

  Uitvaartondernemingen hebben de mogelijkheid om het register te laten inbouwen op hun website. Zo is het register altijd en overal toegankelijk. Zij bepalen zelf waar op de website het condoleanceregister komt te staan en hoe je er naartoe navigeert.

  Laat bijvoorbeeld een sticky button op alle pagina’s van je site plaatsen. Dit is een button die altijd in het zicht blijft van de websitebezoeker. Hij scrollt als het ware mee. En/of maak het register toegankelijk door het in het menu of submenu te plaatsen. Zomaar een tweetal opties die behoren tot de mogelijkheden.

  Styling mogelijkheden

  Naast de plek kan het register ook naar eigen wens gestyled worden. Het condoleanceregister in jouw huisstijlkleuren behoort zeker tot de mogelijkheden. 

  Herinneringspagina’s 

  Het register bestaat uit herinneringspagina’s. Een herinneringspagina is een pagina die geheel in het teken staat van een overleden dierbare. Een ieder heeft dus zijn of haar eigen plekje in het register. De pagina kan worden voorzien van een achtergrondfoto, foto van de persoon zelf, geboorte- en overlijdensdatum en ruimte waar de condoleanceberichten achtergelaten kunnen worden. 

  Zie het als een gedenkplek die je, wanneer je daar behoefte aan hebt, kunt bezoeken.  

  Herinneringspaginas bij een online condoleance register

  Alle voordelen van een online condoleanceregister op een rij

  • Het geeft nabestaanden de mogelijkheid om op een eenvoudige en toegankelijke manier condoleances te uiten.
  • Het biedt een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en steun kunnen bieden in een moeilijke tijd.
  • Het geeft nabestaanden de mogelijkheid om foto’s en video’s te delen en zo herinneringen aan de overledene levend te houden.

  Condoleren online

  Het online condoleren wordt mogelijk zodra de herinneringspagina gereed is. Nabestaanden hebben de keuze uit anoniem of openbare publicatie van de pagina. Kies je voor anoniem? Dan heeft alleen een geselecteerd gezelschap toegang tot de condoleances. Wanneer je kiest voor openbare publicatie dan heeft iedereen toegang tot de condoleanceberichten.

  Gedenkboekje

  Het condoleanceregister komt met een mogelijkheid tot het laten afdrukken van condoleances. Uitvaartondernemingen kunnen op deze manier nabestaanden voorzien van een gedenkboekje met al deze mooie berichten. 

  Voorbeeld condoleanceregister

  Om je iets meer een voorstelling te kunnen maken van het condoleanceregister wordt hieronder een voorbeeld case weergegeven.

  Voorbeeld condoleanceregister
  Voorbeeld van een condoleanceregister

  Uitdaging

  De wens was een uitgebreide maar overzichtelijke website, niet te somber, met een online condoleanceregister en webshop.

  Oplossing

  In het condoleanceregister kun je nabestaanden condoleren, of een dierbare herinnering delen. Ook is er een mogelijkheid tot het achterlaten van een berichtje of afbeelding.De webshop bestaat vooral uit boeken en daarbij behorende producten.

  Over Simone Beijer

  Een paar jaar geleden begon Simone Beijer haar eigen bedrijf in de uitvaartverzorging. Zij en haar team verzorgen begrafenissen of crematies, voor een ieder die dit vraagt.

  Online condoleanceregister laten inbouwen op je website? 

  Dat kan! Wij hebben een programma ontwikkeld speciaal voor uitvaartondernemingen met allerlei handige opties en mogelijkheden. Zo maken we een register op maat. Neem contact met ons op via het onderstaande formulier en we helpen je graag verder!

  Naast het maken van condoleanceregister kun je bij Fly Webservices ook o.a. terecht voor:

  Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Ander leesvoer: